Wellness Line B.V. Oxytocine products ontwikkelt producten die de natuurlijke aanmaak van Oxytocine door de hersenen stimuleren. Oxytocine wordt ook wel het "knuffelhormoon" of het "gelukshormoon" genoemd. Wij spreken zelf ook over het "verbindingshormoon". Onderzoek heeft uitgewezen dat Oxytocine een positieve invloed heeft op het verhogen van het geluksgevoel, het gevoel van vertrouwen en verbondenheid en een verhoogde weerbaarheid tegen stress en verslaving! Het lichaam komt sneller tot rust en angst wordt onderdrukt. Oxytocine verhoogt het vertrouwen in uzelf en in uw omgeving.

Al onze eigen producten zijn door Wellness Line B.V. in Nederland ontwikkeld en gefabriceerd en worden wereldwijd gebruikt!

Uit onderzoek is gebleken dat Oxytocine een positieve invloed kan hebben bij Autisme, Anorexia, Fibromyalgie, Anti-Aging, Stress, Overgangsklachten, PTSS, Obesitas, Depressieve gevoelens, Dementie, verhoging van het zelfvertrouwen en verbetering van sociaal contact. Klik hier voor nieuws en diverse wetenschappelijke onderzoeken.

Oxytocine wordt door het lichaam aangemaakt in de achterkwab van de hypofyse. Het hormoon wordt aangemaakt bij positief onderling contact, zoals bij aankijken, aanraken, strelingen, knuffelen en vrijen. Oxytocine is het hormoon van onthaasting, (zelf)genezing en verbondenheid. Bovendien bevordert Oxytocine dat er sneller een gevoel van verzadiging bij het eten optreedt en het stimuleert het leervermogen. Oxytocine, voor een goed gevoel!

Lees meer over Oxytocine:
Oxytocine in GezondNU - maart 2018
Persbericht: Nieuw wetenschappelijk onderzoek over Oxytocine in Duitsland [23-02-2018]
Oxytocine, het hormoon van Liefde en Geluk - Verken je Geest - 04-01-2018
Knuffelen als medicijn - OERsterk - 13-01-2018Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen