Nederlands  Deutsch  English  Español  Français  Italiano 

OXYTOCINE VOOR ONTSPANNING, VERBONDENHEID, ZELFHERSTEL EN KWALITEIT VAN LEVEN

Wellness Line B.V. Oxytocine products ontwikkelt producten die de natuurlijke aanmaak van Oxytocine door de hersenen stimuleren. Oxytocine wordt ook wel het knuffelhormoon of het gelukshormoon genoemd. Onderzoek heeft uitgewezen dat Oxytocine een positieve invloed heeft op het verhogen van het geluksgevoel, het gevoel van vertrouwen en verbondenheid en een verhoogde weerbaarheid tegen stress en verslaving! Het lichaam komt sneller tot rust en angst wordt onderdrukt. Oxytocine verhoogt het vertrouwen in uzelf en in uw omgeving. Oxytocine, voor een goed gevoel!

OXTR - Natural Oxytocin Stimulus - Tijdens onderzoek naar de effecten van een voedingssupplement ten behoeve van anti-aging bleek dat er bij gebruik ook sprake was van een verhoogde aanmaak van het "geluks" hormoon Oxytocine. Vanuit deze unieke vondst is het voedingssupplement OXTR ontwikkeld. OXTR bevat een uitgekiende combinatie van ingrediënten ter bevordering van de Oxytocine productie.

OXT - Oxytocin Thrill - OXT is een natuurlijke, 100% plantaardige Oxytocine stimulus met Tranq3 GABA Phenylalanine. Thrill staat voor een directe intense sensatie! Dit unieke voedingssupplement is een bron van plezier, opwinding & emotie.

Oxytocine Isis Line - Spray, Massageolie, Bodylotion en Bad & Douchegel met Oxytocine stimulatoren. De producten uit de Isis Line zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige, natuurlijke, biologisch geproduceerde oliën en kruiden en bevatten naast Ylang Ylang, Lotus en Vanille een aantal Oxytocine stimulatoren. Het gebruik van producten uit onze Isis Line stimuleert de natuurlijke aanmaak van Oxytocine door de hersenen.

De Oxytocine+ Isis Line bevat de originele Oxytocine formule aangevuld met feromonen. Deze feromonen geven uw liefdesleven een nieuwe impuls en zorgen voor extra aantrekkingskracht. Het hormoon Oxytocine bevordert contact en verbetert seksuele prestaties.