Nederlands  Deutsch  English  Español  Français  Italiano 

Wellness Line B.V. Oxytocine products ontwikkelt producten die de natuurlijke aanmaak van Oxytocine door de hersenen stimuleren. Oxytocine wordt ook wel het knuffelhormoon of het gelukshormoon genoemd. Onderzoek heeft uitgewezen dat Oxytocine een positieve invloed heeft op het verhogen van het geluksgevoel, het gevoel van vertrouwen en verbondenheid en een verhoogde weerbaarheid tegen stress en verslaving! Het lichaam komt sneller tot rust en angst wordt onderdrukt. Oxytocine verhoogt het vertrouwen in uzelf en in uw omgeving. Het is de tegenhanger van Cortisol, het stresshormoon. Oxytocine, voor een goed gevoel!


Uit onderzoek is gebleken dat Oxytocine een positieve invloed kan hebben bij Anorexia, Autisme, Fibromyalgie, Anti-Aging, Stress, Overgangsklachten, PTSS, Obesitas, Depressieve gevoelens, Dementie, Verhoging van het zelfvertrouwen en verbetering van sociaal contact. Onze unieke en in Nederlandse laboratoria ontwikkelde producten worden wereldwijd gebruikt! Klik hier voor interessant en recent nieuws omtrent het hormoon Oxytocine.

Maak kennis met de verbindende kracht van het gelukshormoon Oxytocine. Bezoek onze workshop op zondagmiddag 29 november bij De Roos in Amsterdam!

Onze producten zijn ook verkrijgbaar bij www.bol.com en bij Dynamis Natuur Apotheek.

www.bol.comDYNAMIS Natuur Apotheek