Nederlands  Deutsch  English  Español  Français  Italiano 

Wellness Line B.V. Oxytocine products ontwikkelt producten die de natuurlijke aanmaak van Oxytocine door de hersenen stimuleren. Oxytocine wordt ook wel het knuffelhormoon of het gelukshormoon genoemd. Onderzoek heeft uitgewezen dat Oxytocine een positieve invloed heeft op het verhogen van het geluksgevoel, het gevoel van vertrouwen en verbondenheid en een verhoogde weerbaarheid tegen stress en verslaving! Het lichaam komt sneller tot rust en angst wordt onderdrukt. Oxytocine verhoogt het vertrouwen in uzelf en in uw omgeving. Lees hier: Universeel geluk en een goed gevoel door Oxytocine!


Uit onderzoek is gebleken dat Oxytocine een positieve invloed kan hebben bij Anorexia, Autisme, Fibromyalgie, Anti-Aging, Stress, Overgangsklachten, PTSS, Obesitas, Depressieve gevoelens, Dementie, verhoging van het zelfvertrouwen en verbetering van sociaal contact.
Onze unieke en in Nederlandse laboratoria ontwikkelde en gefabriceerde producten OXTR en OXT worden wereldwijd gebruikt!

Tevens verzorgen wij workshops voor particulieren en bedrijven met het verbindingshormoon Oxytocine als uitgangspunt. Middels een prikkelende, actieve workshop ervaren de deelnemers de kracht van Oxytocine. Meer informatie op www.werkalsteam.nl