OXT - Oxytocin Thrill

OXT - Oxytocin Thrill "The Love Capsule". OXT is een natuurlijke, 100% plantaardige Oxytocine stimulus met Tranq3 GABA Phenylalanine. Thrill staat voor een directe intense sensatie! Dit unieke product geeft (zelf)vertrouwen, verbinding & rust. Oxytocine, voor een goed gevoel!

Onderzoek heeft uitgewezen dat Oxytocine een positieve invloed heeft op het verhogen van het geluksgevoel, het gevoel van vertrouwen en verbondenheid en een verhoogde weerbaarheid tegen stress en verslaving! Het lichaam komt sneller tot rust en angst wordt onderdrukt. Oxytocine verhoogt het vertrouwen in uzelf en in uw omgeving. Bovendien bevordert oxytocine dat er sneller een gevoel van verzadiging bij het eten optreedt.

Het hormoon Oxytocine:
verhoogt zelfvertrouwen - vermindert stress - bevordert contact - onderdrukt angst - weerstaat verslaving - verlicht pijn - verbetert seksuele prestaties - gaat veroudering tegen en geeft snel het gevoel van verzadiging bij het eten.

OXT - Supplement Facts

OXT Labanalyse

Maximale dosering: 1-3 Vcaps met voldoende water. Contra-indicatie: Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap! Dit product koel en droog bewaren en buiten bereik van kinderen houden. Voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

OXT bevat géén allergenen!

OXT - Oxytocin Thrill 10 Vcaps
Euro 19.95