OXTR - Natural Oxytocin Stimulus

Wellness Line B.V. Oxytocine products is al een tijd op zoek naar voedingsmiddelen die de achterkwab van de hypofyse stimuleren tot de aanmaak van het hormoon Oxytocine. Tijdens onderzoek naar de effecten van geconcentreerde plantenextracten (zogenaamde cycloartane glycosides) ten behoeve van anti-aging bleek dat er bij gebruik ook sprake was van een verhoogde aanmaak van het "geluks" hormoon Oxytocine.

Vanuit deze unieke vondst is OXTR - Natural Oxytocin Stimulus ontwikkeld. Onderzoek heeft uitgewezen dat Oxytocine een positieve invloed heeft op het verhogen van het geluksgevoel, het gevoel van vertrouwen en verbondenheid en een verhoogde weerbaarheid tegen stress en verslaving! Het lichaam komt sneller tot rust en angst wordt onderdrukt. Oxytocine verhoogt het vertrouwen in uzelf en in uw omgeving. Oxytocine, voor een goed gevoel!

Bovendien bevordert oxytocine dat er sneller een gevoel van verzadiging bij het eten optreedt. Het hormoon Oxytocine:
verhoogt zelfvertrouwen - vermindert stress - bevordert contact - onderdrukt angst - weerstaat verslaving - verlicht pijn - verbetert seksuele prestaties - gaat veroudering tegen en geeft snel het gevoel van verzadiging bij het eten.

OXTR - Supplement Facts

OXTR Labanalyse

Maximale dosering: 2 Vcaps per 24 uur - Contra-indicatie: Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap! Dit product koel en droog bewaren en buiten bereik van kinderen houden. Voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Mogelijke bijwerking: kortdurende rode vlekken ('flushing').

OXTR bevat géén allergenen