Home     OXTR - Natuurlijke Oxytocine Stimulus 30 Vcaps
OXTR - Natuurlijke Oxytocine Stimulus 30 Vcaps

OXTR - Natuurlijke Oxytocine Stimulus 30 Vcaps


OXTR is een zorgvuldig samengesteld en geheel plantaardig voedingssupplement. OXTR bevat unieke ingrediënten als Astragalus extracten, DMAE en ALPHA GPC en heeft als doel het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van Oxytocine door de hersenen. OXTR - Natural Oxytocin Stimulus is uniek, staat volop in de belangstelling en wordt wereldwijd gebruikt.

Maximale dosering: 2 Vcaps per 24 uur - Contra-indicatie: Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap! Dit product koel en droog bewaren en buiten bereik van kinderen houden. Voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Mogelijke bijwerking: kortdurende rode vlekken ('flushing').Bevat géén allergenen.5 sterren op basis van 8 reviews

5 stars
Euro 49.95

Kortingsschema:

  • 3 = Euro 44.95
  • 6 = Euro 42.45
  • 12 = Euro 39.95

Artikelcode: OXTR2012001

 

 

Aantal reviews: 8
Gemiddelde beoordeling: 5 stars

5 stars | 2014-09-13 | A.S.

AanbevelingIk ben zeer tevreden over jullie product. Ik gebruik het
sinds april 2014, eerst 1 en nu 2 per dag met heel goed
resultaat. Ik voel mij blijer, geen nare gedachten meer en
ik ben een stuk rustiger. Ik kan jullie product echt
aanbevelen.

5 stars | 2014-11-21 | Tom

Ben zeer tevreden!Uitstekende verkoper. Producten altijd de volgende dag in huis. Producten zijn uiterst effectief. Ben zeer tevreden!

5 stars | 2014-12-12 | Natas

heerlijke ondersteuningGeeft net even het juiste zetje; )

5 stars | 2015-09-01 | F.H.

Mijn psychiater raadplegenIk neem al jaren sipralexa (een geneesmiddel om serotonine aan te maken) en ik heb het opgegeven om uw product te testen (het was zeker een risico maar het is goed gebeurd). En ik kan getuigen dat het effectief werkt en het geen neppoeder is. Ik heb al het nieuws in mijn omgeving verspreid.
Het is dan ook hoogwaarschijnlijk dat ik veel van uw tabletten in de toekomst zal bestellen.
Volgende week zal ik mijn psychiater raadplegen en hem hieromtrent waarschuwen.
Ik heb veel gelezen over oxytocine en het duurte van dit product is te wijten aan het klein aantal bestanddelen in de astragalen en de moeilijke extractie ervan. Deze informatie zou op een zichtbare manier op uw website moeten worden vermeld want ik had al uw pagina enkele maanden geleden bezocht en ik zei tegen mij, het is toch duur hè! De prijs heeft natuurlijk een afschrikkende effect op de mogelijke klanten.
Maar bij nader inzien heb ik een doosje besteld en het was de moeite waard.
Veel succes voor uw bedrijf en het geluk van iedereen die uw producten zullen kopen.

5 stars | 2015-10-01 | Joost van Berkom

Liefdesdrugben ook zeer tevreden over uw product. Het is onmisbaar om goed te functioneren. Uw product is nogal duur om bepaalde redenen maar het zou voor kinderen gediagnosticeerd met autisme of een jeugdtrauma een wondermiddel zijn om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Als ik een suggestie mag doen probeer wetenschappelijk aan te tonen dat het werkt voor deze kinderen en volwassenen zodat de verzekeraar het gaat vergoeden in de toekomst. Nu willen de doktoren daar nog niet aan, maar door het bewustzijn te verspreiden kunnen ze er niet omheen en kan het vergoedt worden in de toekomst. Er hebben veel mensen baat bij en het kan heel wat leed besparen vooral voor de hooggevoelige kinderen.

4 stars | 2016-03-01 | Eisso Post

Positieve spiraal!Je kunt het gevoel hebben dat je leven, vooral het contact met anderen, in een negatieve spiraal zit. Er blijft afstand, je hebt het gevoel dat je iets anders moet doen, je gaat erover nadenken, spontaniteit blijft uit, er blijft afstand, je voelt je niet gewaardeerd, er blijft... etc. Daar valt wel op eigen kracht uit te komen maar het is een hoop gedoe.
Sinds ik deze capsules slik heb ik (niet altijd maar het grootste deel van de tijd) het gevoel in een positieve spiraal te zitten. Het is leuk met mensen, ik kom op meer plaatsen, ik voel me lang niet zo bang voor anderen, dat merken ze blijkbaar, ik knuffel ze meer en maak zo acuut meer oxytocine aan... Enfin, misschien maar een heel kleine omslag in de balans maar dat is voldoende!

5 stars | 2016-03-01 | Dennis

Beter slapenIk gebruik oxytocine om beter in slaap te komen. In plaats van eerst een uur of twee wakker te liggen, val ik snel in slaap. Na 4 uur word ik dan even wakker maar kan daarna prima doorslapen. Het is wel even proberen hoe veel tijd van tevoren de capsule in te nemen.

5 stars | 2017-06-18 | Anoniem

AspergerNa verschillende medicatie als Risperdal en Methylfenidaat en een medicijnloze periode hebben we onze zoon van 12 (1.76 cm en 73 kilo, syndroom van Asperger met depressieve klachten) gisteren voor het eerst OXTR gegeven. We zien nu al een enorm verschil. We houden natuurlijk een slag om de arm, want we hebben veel meer oplossingen geprobeerd, maar elke fijne dag is weer meegenomen.