Home     Oxytocine+ Massageolie 100 ml
Oxytocine+ Massageolie 100 ml

Oxytocine+ Massageolie 100 ml


Isis Line met feromonen

Oxytocine Massageolie+ is zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige, natuurlijke, biologisch geproduceerde oliën en kruiden en bevat naast Ylang Ylang, Lotus en Vanille een aantal Oxytocine stimulatoren en feromonen. Het gebruik van producten uit onze Isis Line stimuleert de natuurlijke aanmaak van Oxytocine door het lichaam. Onderzoek heeft uitgewezen dat Oxytocine een positieve invloed heeft op het verhogen van het geluksgevoel, het gevoel van vertrouwen en verbondenheid en een verhoogde weerbaarheid tegen stress en verslaving! Het lichaam komt sneller tot rust en angst wordt onderdrukt. Oxytocine verhoogt het vertrouwen in uzelf en in uw omgeving. Oxytocine, voor een goed gevoel!

Feromonen zijn hoog werkzame natuurlijke chemische bestanddelen die door zowel mensen als dieren worden afgescheiden om soortgenoten van de andere sekse aan te trekken. De natuurlijke functie van feromonen is dus om zowel bij mensen als dieren de seksuele aantrekkingskracht te bevorderen. Ze werken specifiek in op het onderbewustzijn van de mens.

Content: 90% Amandelolie, 10% Jojobaolie, Ylang Ylang, Lotus, Vanille, Salie, Scharlei, Hop en Angelica, Uni Feromonen.5 sterren op basis van 1 reviews

5 stars
Euro 19.95

Wellness Line B.V. | Artikelcode: ISIS100009

Oxytocine+ Massageolie  100 ml


 

 

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: 5 stars

5 stars | 2012-11-27 | Lisette

HemelsEen massage met deze olie voelt echt hemels.
Voor mij heeft het een prikkelende geur wat, met de massage, zorgt voor een enorm ontspannen, warm gevoel waardoor je de wereld weer aankan.
Echt een aanrader voor iedereen!